Videochatul, cea mai profitabila meserie la ora actuala

angajare videochat

Esti tanara, plina de viata si gata sa cuceresti lumea? Iti doresti venituri lunare de ordinul miilor de dolari pentru a-ti putea permite orice din punct de vedere financiar si a-ti satisface toate placerile?Iti doresti cele mai scumpe si extravagante haine, produse de make-up profesionale, vacante exotice, o casa noua sau o masina de lux?

Depaseste-ti nivelul! Alege o cariera in videochat, o meserie la un alt nivel

In era Internetului, videochatul este una dintre cele mai noi meserii pe care le poti practica online, de acasa sau in cadrul unui studio de profil. Mai mult decat atat, este si unul dintre cele mai profitabile joburi la ora actuala. Veniturile fabuloase, de pana la 25.000 de dolari pe luna, pe care le poti obtine practicand videochatul reprezinta, cu siguranta, motivul principal pentru care modelele aleg aceasta ocupatie.

La Studio20, cel mai mare studio de videochat din lume, cu locatii pe trei continente (Europa, America de Nord si America de Sud), experienta este cu totul diferita de cea pe care ai avut-o pana acum la alte locuri de munca. Aici te distrezi in timp ce muncesti si esti apreciata constant pentru rezultatele tale. De asemenea, inveti foarte multe lucruri folositoare, care te ajuta sa te dezvolti atat din punct de vedere profesional, cat si personal.

Deoarece ne-am propus sa ducem videochatul la un alt nivel, oferim modelelor noastre conditii de munca extraordinare, care iti vor depasi toate asteptarile: decoruri luxoase si tehnologie de ultima generatie, costume unice si cursuri de machiaj, programe de training special concepute pentru tine, cursuri individuale de limba engleza si cultura generala pentru a face o impresie cat mai buna fanilor de pe Internet, suport permanent din partea specialistilor nostri, parteneriate cu cele mai faimoase site-uri de profil, campanii de branding personal etc. Te vom invata tot ce trebuie sa stii pentru a deveni un model de top!

De asemenea, pentru ca ne dorim ca modelele noastre de videochat sa simta cu adevarat beneficiile acestei meserii, le sustinem cu bani la inceput de drum ca sa-si completeze garderoba sau trusa de make-up. In plus, dupa 6 luni in cadrul companiei, ele pot solicita credite fara dobanda direct de la noi, pentru a-si atinge toate obiectivele financiare!

Acest lucru este posibil deoarece Studio20 promoveaza videochatul legal. Aici, vei beneficia de avantajele unui contract de artist-interpret pe care il vei semna inca din prima zi de activitate, alaturi de un act aditional intocmit la fiecare plata, pentru evidenta sumei finale pe care o vei primi, a taxelor si impozitelor conform normelor in vigoare. Astfel, te vei bucura de venituri mari, sigure si legale!

In primele 3 luni de activitate, indiferent de performantele tale online din aceasta perioada, iti vom asigura un venit minim de 1.000$ pe luna. Ce alt job din ziua de azi iti mai ofera o asemenea ocazie, fara sa-ti ceara experienta? Iar in functie de implicarea ta, de perseverenta si profesionalismul de care vei da dovada, poti ajunge sa obtii un comision cumulativ de pana la 65%, adaugand la comisionul standard de 50% numeroase bonusuri!

Daca ti-e teama ca vei fi judecata de ceilalti pentru ca lucrezi in aceasta industrie, la Studio20 exista posibilitatea sa faci videochat glamour, adica sa te bazezi pe inteligenta, nu pe nuditate, pentru a atrage si a fideliza membrii de pe Internet si a castiga astfel bani. Indiferent de alegerea ta, videochatul, o meserie pe cat de controversata pe atat de profitabila, nu este nici imorala, nici ilegala, ci este pur si simplu o meserie la un alt nivel!

Daca si tu iti doresti un nivel de trai mai ridicat, completeaza formularul „Angajari videochat” disponibil pe Studio20.ro, contacteaza-ne la unul din numerele 0724.777.757 / 0748.777.757 sau trimite-ne CV-ul pe adresa jobs@studio20.ro si vino sa „Excelam impreuna!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.