Vitamina B17 in lupta cu cancerul

Vitamina B17 a fost folosita ca tratament cu mii de ani in urma,  in culturi stravechi. Aceasta Vitamina a fost descoperita in anul 1802, prin distilarea in apa a migdalelor. Aceste migdale elibereaza acid hialuronic, care este purificat si devine amigdalina, ingredientul activ si principal din vitamina B17.

Vitamina B17 si cancer

Din punct de vedere chimic, Vitamina B17 reprezinta combinatia dintre doua molecule, una de benzaldehida si una de acid cianhidric, rezultand amigdalina. Aceasta amigdalina se extrage din samburii de caisa.

Aceasta vitamina poate fi administrata cu siguranta in ceea ce priveste tratamentul impotriva cancerului. Vitamina B17 actioneaza contribuind la distrugerea celulelor canceroase. Lipsa unor vitamine din corp poate cauza aparitia cancerului, iar vitamina B17 poate reda sanatatea organismului.

Vitamina B17 mai poate fi numita si chimioterapie naturala deoarece are efect asupra celulelor canceroase iar compusii acestei vitamine au puterea de a distruge celulele de cancer dar nu afecteaza celulele sanatoase.

Intr-un studiu efectuat in Coreea de Sud, s-a demonstrat ca extractul de amigdalina in combinatie cu celulele umane de cancer de prostata, a indus semnificativ apoptoza la celulele cancerigene. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca amigdalina este o optiune naturala in tratarea cancerului de prostata. Vitamina B17 mai poate fi benefica pentru uciderea celulelor cancerului la vezica si creier.

Vitamina B17- stimuleaza imunitatea

Vitamina B17 are proprietatea de a opri raspandirea bolii in organism, aceasta distrugand toate celulele daunatoare stimuland sistemul imunitar. Aceasta vitamina dezvolta abilitatea celulelor albe de a ataca celulele daunatoare. Vitamina B17 contribuie la cresterea enzimelor pancreatice, care la randul lor impiedica celulele daunatoare sa se raspandeasca in tot corpul.

Stimularea procesului de detoxifiere se face tot cu ajutorul vitaminei B17, stimuland functionarea corecta a ficatului. Datorita acestui proces, imunitatea va creste iar toxinele si celulele maligne din corp vor fi distruse inainte ca acestea sa provoace boli grave.

Vitamina B17 reduce durerea, scade umflarea nodulilor limfatici, reduce semnificativ dimensiunile tumorii, si actioneaza ca un bun analgezic pentru afectiuni precum artrita.

Preventum B17 este suplimentul natural cu formula sa revolutionara, si este folosit in tratamentele tumorale.

Vitamina B17 interactioneaza cu oxidanti precum Vitamina A, Vitamina C si Vitamina E si impreuna cu enzimele pancreatice elimina celulele daunatoare din corp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *