Vitamina B17 Preventum

Vitamina B17 Preventum– este un supliment alimentar revolutionar, ce vine in sprijinul bolnavilor de cancer prin faptul ca reface tesutul bolnav si trateaza infectii si bacterii. In plus, conform studiilor de specialitate este un tonifiant excelent pentru organele interne, in special pentru ficat si inima. Si constipatiile pot fi tratate cu ajutorul acestui supliment alimentar, gratie continutului bogat de celuloza si pectina.

B17 este un supliment alimentar in compozitia caruia se regaseste extract de samburi de caisa, care sunt o sursa excelenta de acizi grasi, vitamina A, B, C, precum si fier, magneziu si proteine, astfel ca acest remediu naturist este benefic pentru tratarea unor afectiuni cancerigene, precum si regenerarea celulara atunci cand sunt tumori in organism.

Samburii de caisa contin, de asemenea, amigdalina, ce ajuta la eliminarea celulelor deficitare din organism si, de asemenea, sunt adjuvant excelent pentru reglarea tensiunii arteriale, dar si pentru a combate imbatranirea prematura, care in ziua de azi este o problema cu care se confrunta numeroase persoane, din cauza efectelor nocive la care sunt expuse zi de zi, cum ar fi poluare, fumatul, stres, etc. Insa cantitatea optima de Vitamina B17 se gaseste doar in acest supliment testat si avizat international.

Vitamina B17 Preventum

Preventum B17 este un supliment alimentar cu o formula revolutionara folosita in tratamentele tumorale. Formula unica pe care o are combina perfect necesarul zilnic de Vitamina B17( amigdalina), proteina vegetala ( Pleurotus ostreatus- Pastrav de fag) si al extractelor naturale cu efect antioxidant, vitaminizant ( pulbere de Catina, extract de Acai, extract de Afin, extract de Afin-america), imunomodulator ( Beta D 1,3-1,6 Glucan extract natural din Orz verde) si energizant ( extract de Ginseng Coreean).

Vitamina- „minune” poate fi folosita si in scop terapeutic, nu doar profilactic. Ea aduce si alte beneficii organismului, printre care mentinerea tensiunii arteriale la valori normale si ameliorarea durerilor provocate de artrita.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *