Vitrine frigorifice de calitate certificată, pentru un comerț performant

La TC Romania Crown Cool găsești în această perioadă, la prețuri mai mult decât convenabile, o gamă extrem de largă de echipamente de stocare la rece și afișaj de top, inclusiv vitrine frigorifice orizontale.

Aceste tipuri de vitrine profesionale, în afară de asigurarea temperaturii optime pentru depozitarea mărfurilor, se caracterizează și prin opțiuni extinse de personalizare, atât pentru pereții frontali, cât și pentru cei laterali.

Unde găsești vitrine frigorifice performante? 

În oferta TC Romania Crown Cool vei găsi dotări moderne, cu grad mare de soliditate, ușor de utilizat pentru gastronomia de restaurant, cofetărie și patiserie, pentru baruri, unități de farmacie, dar și pentru supermarketuri și magazine alimentare de cartier.

Utilizarea soluțiilor tehnologice moderne în în materie de vitrine frigorifice este în prezent un standard care garantează cea mai bună conservare a valorii produselor alimentare. Nu avem de-a face doar cu niște condiții optime de răcire, ci și cu afișarea eficientă a mărfurilor ce sunt oferite clienților.

Orice antreprenor de bunuri alimentare pariază de obicei pe vitrinele frigorifice profesionale de foarte bună calitate.

O vitrină rece orizontală este un echipament frigorific capabil să mențină produsele pe care unitatea le comercializează la rece și, în același timp, le face ușor disponibile (simplu de găsit și de luat de către angajați sau, în unele cazuri chiar de către clienți).

Ca echipament comercial care îndeplinește bine funcția de păstrare a alimentelor ce se vând la o temperatură mai scăzută decât cea ambiantă, ele pot servi atât pentru expunerea de ouă, mezeluri, produse lactate, cât și de preparate gătite. Vitrina frigorifică orizontală are un pronunțat caracter practic, deoarece îmbină binecunoscutele rafturi cu avantajul răcirii personalizate. 

Principalele criterii pentru alegerea echipamentelor frigorifice pentru restaurante, cafenele și baruri 

Condițiile de temperatură pe care le oferă 

Intervalul de temperatură în interiorul cărei se poate seta numărul de grade optime se calculează pornind de la produsele alimentare ce au nevoie de cea mai mică temperatură de stocare și sfârșind cu acelea care au nevoie de o temperatură rece medie. Contează extrem de mult și tipurile de produse ce vor fi așezate în respectivele vitrine profesionale. 

Tipul de răcire al echipamentelor frigorifice alese 

Poate fi vorba de o formă de răcire statică și blândă, ceea ce va permite să se păstreze mai bine aspectul anumitor produse alimentare mai delicate.

În alte cazuri, echipamentele de acest gen realizează o răcirea forțată sau ventilată care oferă aceeași temperatură în tot interiorul vitrinei frigorifice, dar poate afecta anumite bunuri, de aceea trebuie să fie analizat de la caz la caz ce tip de echipament frigorific de stocare și afișaj este mai bun pentru o unitate comercială sau alta. 

Tipul geamului (sau a altui material transparent) 

Conservarea pe termen lung a mărfurilor este asigurată inclusiv de grosimea geamului sau a altui gen de material ce asigură vizibilitatea (în cazul vitrinelor frigorifice închise), care trebuie să aibă rezistență la impact, dar să mențină și o temperatura scăzută din interior, chiar dacă în mediul exterior există multe grade Celsius pozitive. 

Suprafața rezistentă la șocuri a carcasei metalice

Această caracteristică de fabricație va păstra în mod natural aspectul echipamentelor frigorifice pentru o lungă perioadă de timp. Părțile metalice din inox sunt ideale în acest sens.

Atractivitatea unei vitrine comerciale este sporită de prezența geamului curbat, dar în acest caz costul unui astfel de echipament frigorific poate crește. Merită totuși investiția, dacă bugetul unității permite, deoarece reprezintă un adevărat magnet pentru privirile clienților. 

Izolație termică 

Cu cât pereții sunt mai bine izolați, cu atât echipamentul este mai practic. La TC Romania Crown Cool vei găsi vitrine căptușite cu materiale de cea mai bună calitate, pentru ca temperatura scăzută să se păstreze pe toată durata lor de funcționare.

Când îți completezi dotarea magazinului merită să mizezi cu încredere pe mărcile cu notorietate, inclusiv în materie de vitrine frigorifice, să alegi echipamente profesionale care sunt renumite pentru fiabilitatea lor.

Alegerea celor mai ieftine produse va aduce doar economii aparente, de scurtă durată, datorită calității scăzute a produsului și a disconfortului pe care îl prezintă în utilizare.

Dacă vrei să comanzi acum vitrine frigorifice orizontale profesionale de calitate certificată la preț promoțional le găsești pe tcromania.com!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *