Vitrinele din sticla, pentru vizibilitatea produselor magazinului tau

In cazul magazinelor, vitrinele din sticla asigura mai multa vizibilitate pentru cumparator. Cu o aranjare a produselor armonioasa, impreuna cu luminile potrivite, care sa le puna in valoare toate aceste vitrine din sticla sunt cea mai buna investitie in rafinamentul magazinului tau.

Pe Xglas vei regasi o gama variata de vitrine sticla, care se preteaza oricarei activitati comerciale si care, in combinatie cu lemnul sau otelul inoxidabil, creaza dorinta consumatorului de a intra si a testa produsele pe care le expui.

De asemenea, pe piata se regasesc mai multe modele de vitrine din sticla, de la cele rotative, la cele pentru bijuterii si farmacii, standuri rotative din sticla, toneti din sticla pentru magazine, display –uri de prezentare din sticla, stative, cupole din sticla, vitrine securizate, mobilier magazin sticla, vitrine antiefractie, vitrina sticla.

Avantajele vitrinelor din sticla

Sunt persoane care spun sa se sparge si pot sa aiba loc accidente! Nimic mai fals, sticla folosita este sticla de 8-10 chiar 12 mm grosime securizata la 600 de grade avand o rezistenta de 6-7 ori mai mare decat o sticla nesecurizata.

Vitrinele de sticla reprezinta in prezent solutia perfecta pentru a crea suprafete mari de sticla fara bariere vizuale pentru privitori, beneficiand de luminozitate si de izolare termica si fonica corespunzatoare.

In realizarea acestora se utilizeaza cu predilectie sticla securizata cu o grosime de 10 -12 mm , care ofera rezistenta in timp si protectie impotriva loviturilor sau a altor operatii de uzura. Pot fi proiectate si executate in functie de cerintele fiecarui client in parte, atat pentru spatii de tip comercial sau rezidential, avand marele avantaj de a fi intretinute cu usurinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *