Vlad Ciuburciu, Vascar: „Constructia unor autostrazi in regiunea Moldovei ne-ar face regandim planul de extindere a retelei de magazine proprii si in afara judetelor din zona”

ciuburciu vascar

La putin peste 30 de ani, Vlad Ciuburciu conduce deja de trei ani si jumatate destinele companiei Vascar, producator de mezeluri, specialitati din carne, conserve, semipreparate si carne fresh cu sediul la Vaslui.

Vascar detine 21 de magazine proprii, toate in judetele din regiunea Moldovei, dar produsele sale sunt distribuite la nivel national prin intermediul marilor retaileri – Kaufland, Carrefour, Auchan, Cora – si a magazinelor traditionale partenere.

Infiintata in anul 1984, sub numele de Industria Carnii, Vascar a parcurs un traseu bine conturat de-a lungul anilor: 1991 – schimbarea denumirii in cea actuala; 1994 – deschiderea primelor magazine proprii; 2000 – privatizarea si primele investitii importante; 2013 – lansarea brandului “Moldova in Bucate”; 2015 – lansarea gamei complete “Moldova in Bucate”; 2018 – lansarea gamei “Alege natural, fara E-uri” (produse 100% naturale).

“Partea de infrastructura rutiera este, cu siguranta, o problema care afecteaza foarte multe business-uri. Trebuie sa avem libertate de miscare, sa avem mobilitate, sa ajungem din punctul A in punctul B cat mai rapid si in siguranta in acelasi timp. O infrastructura rutiera bogata, bazata pe autostrazi, inseamna o crestere a economiei”, spune Ciuburciu (Vascar).

Constructia unor autostrazi in regiunea Moldovei ne-ar face regandim planul de extinderea retelei de magazine proprii si in afara judetelor din zona. Ne-ar ajuta sa ne miscam mult mai rapid, nu am mai pierde timp in trafic, pe strada, pe drumuri pline de sate. Iar timpul inseamna bani – oricine sta in trafic pierde timp, deci si bani, iar acest lucru este cu atat mai evident in Bucuresti”, adauga Vlad Ciuburciu.

In viitorul apropiat, planurile Directorului General Vlad Ciuburciu includ deschiderea unui numar de cinci magazine proprii Vascar, tot in regiunea Moldovei. “Vorbim despre magazine de tip mini market si magazine specializate, de maximum 150 de metri patrati, nu avem magazine cu foarte multi metri liniari, nu facem hypermarket-uri. Investitia intr-un astfel de magazin se ridica si la 100.000 de euro, in functie de necesitatile de reabilitare a spatiului, modernizare si infrastructura. Se poate crea un lant de 50-60 de magazine proprii in zona Moldovei”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *