Vrei sa alegi un fiset metalic de calitate? Iata care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont!

In orice birou sau companie cu multi angajati, clasificarea si arhivarea documentelor importante reprezinta o prioritate, fara de care firma respectiva nu si-ar atinge eficienta maxima. Pentru acest lucru, insa, vei avea nevoie de prezenta unui fiset metalic, care iti asigura pastrarea in siguranta a arhivelor si documentelor de lucru. Cu toate acestea, inainte de a-ti achizitiona o astfel de piesa de mobilier, va trebui sa tii cont de o serie de criterii. Iata care sunt considerentele pe care sa le iei in calcul la achizitionarea unui fiset metalic de cea mai buna calitate:

Masoara cu atentie spatiul disponibil

Un fiset metalic trebuie sa se integreze perfect in spatiul pe care il ai la dispozitie. De asemenea, trebuie sa tii cont si de usurinta de acces. Acest lucru este deosebit de important in desfasurarea activitatilor zilnice.

Alege un furnizor cu experienta

Cand esti in cautarea unui fiset metalic de calitate superioara, este indicat sa te orientezi catre un furnizor de incredere, care pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse. Este important sa ai si o garantie a acestor piese de mobilier, deoarece reprezinta o investitie de durata.

Achizitioneaza de la un producator de top

Unii producatori de fisete sau dulapuri metalice pun la dispozitia clientilor articole cu specificatii complexe. Va trebui sa tii cont de acestea, dar si de calitatea materialelor din care este fabricat un fiset metalic. De exemplu, un producator de renum este +Plus Mobilier din Italia, care poate fi regasit si pe site-ul Viamond.ro.

Acorda importanta specificatiilor tehnice

Orice fiset metalic de calitate are o lista de specificatii tehnice pe care este recomandat sa o citesti inainte de achizitionare. Iti propunem sa alegi fisete metalice fabricate din tabla de otel profliata, cu o grosime de minim 0,6 mm. De asemenea, va trebui sa tii cont si de felul in care este tratata suprafata materialului. Unele modele beneficiaza de tratament ignifug sau anti-coroziv, care le confera o rezistenta mai mare la agentii din exterior.

Nu uita de compartimentele speciale

Tehnologia evolueaza constant, motiv pentru care exista fisete metalice cu spatii special configurate pentru nevoile unei companii. Acestea iti vor usura munca, iar unele modele beneficiaza si de diverse tipuri de incuietori, pentru pastrarea in siguranta a bunurilor tale valorice.

Cumpara un fiset metalic in stare asamblata

Pentru a economisi timp si resurse, alege livrarea fisetului in stare complet asamblata. Astfel, nu va trebui sa iei parte la acest proces anevoios, avand garantia unui produs bine fabricat.

Comanda online!

In prezent, cele mai multe firme producatoare de mobilier metalic iti pun la dispozitie oferte de nerefuzat. Alege un fiset metalic de calitate de la Viamond.ro si beneficiaza si tu de reduceri, bonusuri si cadouri! Nu uita sa te informezi anterior cu privire la specificatiile complete ale produsului pe care il alegi, iar daca ai nelamuriri sau doresti o oferta, consultantii Viamond iti stau cu placere la dispozitie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *