Vrei sa fii irezistibila la urmatoarea petrecere? 3 seturi de gene false care vor capta atentia tuturor

Orice femeie isi doreste sa atraga toate privirile atunci cand merge la o petrecere, iar genele false joaca un rol foarte important in aceasta privinta. Aceste accesorii de machiaj reusesc sa ii ofere un aspect de senzatie oricarei femei, oferind o eleganta deosebita a privirii.

Exista mai multe tipuri de gene false, printre care se numara si cele individuale cu nod, tip fantezie, 3D, fir cu fir, tip banda, realizate din par sintetic sau natural. In randurile urmatoare, iti prezentam 3 perechi de gene false de la Melkior cu care vei face furori la urmatoarea petrecere:

1. Gene false Luxury Effect

Aceste gene false reprezinta accesoriul perfect pentru un machiaj complet, deoarece ofera flexibilitate, contur accentuat si volum genelor naturale. Firele sunt montate in doua straturi si sunt suprapuse cu lungimi intercalate si stratul superior curbat. Acest set de gene false are o textura fina a firelor de par, fiind create pentru a oferi o privire spectaculoasa si intensa. In plus, gama Luxury include modele care se adapteaza tuturor formelor de ochi si au un efect 3D. La Melkior le vei gasi la pretul de 89,90 Lei.

2. Gene false Fantezie

Daca vrei sa iesi din tipar, acestea sunt genele false pe care trebuie sa le alegi. Lungi, colorate sau cu pene, genele false Fantezie de la Melkior te vor face sa te simti speciala. Vei obtine rapid un aspect dramatic, perfect pentru petreceri sau sedinte foto. In plus, aceste gene false sunt usor de aplicat si pot fi reutilizate. La Melkior poti achizitiona o pereche de gene false Fantezie la pretul de 19,90 Lei.

3. Gene false 3D

Acest set a fost creat pentru a le oferi genelor volum extrem si un aspect cat mai natural. Genele false 3D sunt montate pe banda in mai multe straturi suprapuse, astfel incat in straturile inferioare, genele sunt mai drepte, iar in cele superioare sunt foarte curbate. Achizitioneaza aceste gene false atunci cand vrei sa simti frumoasa si atragatoare. La Melkior le vei gasi la pretul de 24,90 Lei.

Multe reprezentante ale sexului frumos au impresia ca doar make-up artistii pot aplica o pereche de gene false, insa acest lucru nu este adevarat. Oricine poate face asta daca are la indemana gene false de calitate si respecta cativa pasi. Cel mai usor de aplicat sunt genele false tip banda, iar daca vrei sa obtii un efect spectaculos, tine cont de aceste sfaturi atunci cand le aplici:

1. Desprinde cu grija genele false din cutie si tine banda la ambele capete cu degetele. Pentru ca banda sa devina flexibila, este necesar sa o curbezi de mai multe ori in forma de U.

2. Compara lungimea benzii cu lungimea ochilor tai si vei vedea daca dimensiunile genelor sunt potrivite. In caz contrar taie 1-2 mm din lungime, insa doar din partea exterioara a benzii (zona care vine spre tampla).

3. Alege un adeziv transparent sau negru. Dupa ce se usuca, adezivul transparent nu-si modifica culoarea, iar cel negru arata ca si cum ai fi trasat o linie de tus, fapt care iti va completa machiajul.

4. Pune un strat subtire de adeziv pe toata lungimea benzii de la un capat la altul, iar apoi asteapta cateva secunde pana cand acesta devine vascos.

5. Aseaza banda pe linia genelor naturale din centru, catre marginea exterioara si coltul interior. Pentru acest pas, poti folosi o penseta.

6. Aplica pe gene un strat de mascara pentru a uni genele naturale de cele false.

Respecta intotdeauna acesti pasi atunci cand iti aplici genele false si te vei bucura de un rezultat spectaculos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *