Vrei sa fii model pentru cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Iata ce beneficii vei avea

Esti o tanara dornica de afirmare si iti doresti un loc de munca legal, stabil, bine platit, unde sa ai parte de cele mai bune conditii? Atunci te asteptam in echipa celui mai mare studio de videochat din Bucuresti: Studio 20.

Daca esti o fire placuta, dornica sa inveti tainele seductiei de la profesionisti din domeniu si sa castigi in mod legal sume considerabile de bani, atunci hai la interviu!

De ce Studio 20?

Ca in orice alt domeniu, chiar si in industria divertismentului pentru adulti exista studiouri de videochat care isi doresc sa profite de naivitatea si de lipsa de experienta a tinerelor. Astfel, le promit tot felul de incasari fabuloase, fara sa le ofere o siguranta legala, ajungand in final sa dispara peste noapte cu toate castigurile lor.

De aceea, atunci cand iti doresti sa lucrezi in aceasta industrie, informeaza-te temeinic inainte de a lua o decizie si asigura-te ca optezi pentru un studio de videochat din Bucuresti care este prestigios, serios si mai ales legal.

Daca vei alege sa devii model pentru Studio 20, vei avea siguranta ca lucrezi legal pentru o companie serioasa, care are o experienta de peste 17 ani si nenumarate premii internationale la activ. Toate modelele semneaza, inca din prima zi, un contract ferm cu compania internationala Global Broadcasting Producer, in care sunt stipulate toate drepturile si obligatiile ambelor parti.

Pentru Studio 20, este foarte importanta confidentialitatea. La inceputul activitatii tale in acest studio de videochat din Bucuresti, iti vei alege un pseudonim, cu care vei activa pe site-uri, pe care nu il vom dezvalui vreunei alte persoane. Doar de tine depinde daca cei dragi vor afla cu ce te ocupi.

Ca sa fii un model de top in cadrul Studio 20, cel mai mare studio de videochat din Bucuresti, nu ai nevoie de experienta anterioara. In primele 5 zile in echipa noastra, vei avea parte de cel mai bun training disponibil in aceasta industrie.

Mai mult, vei beneficia si de cursuri individuale gratuite de limba engleza, cultura generala si machiaj, care te vor ajuta atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Daca dupa aceasta perioada nu te simti inca stapana pe tine, poti cere o sesiune suplimentara de training, care sa te ajute sa prinzi incredere in fortele proprii.

Stim cat de important este sa ai o stabilitate financiara si conditii de lucru excelente, pentru a putea reusi in acest domeniu. Tocmai din acest motiv, pe langa suportul moral si trainingul de care beneficiezi, iti oferim si suport financiar. In primele 3 luni de activitate in cadrul acestui studio de videochat din Bucuresti, vei avea un venit minim garantat de 1.000 de dolari. Asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei reusi sa te intretii singura daca esti incepatoare.

Desigur, daca esti motivata, serioasa si atenta la sfaturile trainerilor nostri, ai sansa de a castiga mult mai mult de atat. In acest caz, venitul minim garantat de 1.000 de dolari nu va mai fi luat in calcul si vei primi procentul aferent castigurilor tale.

De asemenea, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti iti ofera sprijin financiar pentru a-ti completa trusa de machiaj sau garderoba de lucru. Mai exact, Studio 20 iti va cumpara toate produsele necesare, iar la implinirea a 3 luni in echipa, vei primi totul cadou.

Dupa 6 luni in echipa celui mai mare studio de videochat din lume, ai posibilitatea de a obtine imprumuturi fara dobanda chiar de la Studio 20. Daca vrei sa iti cumperi o casa, o masina sau daca vrei sa iti faci o operatie estetica, trebuie sa vii cu 20% din suma, iar noi vom acoperi restul de 80%. Banii datorati ii vei restitui in transe lunare, direct din castigurile facute in cadrul studioului de videochat.

Multe dintre modelele aflate la inceput de cariera se plang de faptul ca stau online ore in sir, ca nu au cine sa interactioneze si ca au castiguri foarte mici. Poti fi sigura ca acest lucru nu se va intampla atunci cand esti model la Studio 20. Echipa de profesionisti in marketing va face tot posibilul sa-ti asigure cat mai multa vizibilitate pe siteurile de videochat.

Datorita unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna, modelele din toate studiourile de videochat marca Studio 20 primesc trafic dedicat, prin rotatie. Astfel, mai mult de 300.000 de vizitatori sunt redirectionati zilnic de noi catre modele. In acest fel, nu vor exista momente in care nu ai cu cine sa vorbesti.

In cadrul echipei Studio 20, te vei bucura de cele mai bune conditii de munca pe care le poti avea intr-un studio de videochat din Bucuresti si vei avea non-stop la dispozitie o echipa de suport tehnic, care se va asigura ca totul merge ca la carte, pentru ca tu sa iti atingi, rapid si sigur, obiectivele financiare! In doar 2-3 ani de activitate, vei avea ocazia de a-ti cumpara un apartament sau o masina, fara sa te mai indatorezi la banci pe zeci de ani.

Trebuie doar sa fii ambitioasa, serioasa, perseverenta, comunicativa si pozitiva, iar de restul ne vom ocupa noi!

Asadar, daca vrei sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna si sa duci o viata lipsita de griji financiare, atunci te asteptam la un interviu in cadrul celui mai mare studio de videochat din Bucuresti! Aici, vei putea sa-i ceri unuia dintre consultantii nostri sa iti arate dovada castigurilor fabuloase ale modelelor noastre si, daca iti doresti, vei putea sta de vorba cu unele dintre ele. Profita de sansa de a deveni un model de top alaturi de Studio 20!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *