Vrei sa iti vinzi masina rapid?

Cumpar auto daca ti-ai lovit masina si nu mai vrei sa o repari, daca ai o dauna totala si nu mai stii ce sa faci cu ea. Cumparmasinidezmembrat.ro cumpara masini avariate in orice stare, masini cu volan pe dreapta, masini lovite, defecte, dauna totala, tamponate sau inundate.

Masina ta a devenit atat de veche incat s-a stricat, reparatia ei costa prea mult, iar investitia de a o repune in circulatie pur si simplu nu mai merita? Ai la indemana doua solutii:

̶  sa o duci la Remat si sa primesti in schimb contravalarea ei in geutate, la pret de fier vechi;

̶  sa o dezmembrezi.

Prima solutie, la fier vechi, este cea mai putin profitabila. Si probabil stii si tu asta.

In schimb, daca o vinzi cuiva care se ocupa cu cumparari auto pentru dezmembrari, poti obtine rapid o suma mai insemnata de bani. Oricum, mult mai bine decat cea obtinuta de la fier vechi, mai ales daca se pot recupera de la ea piese principale precum motor, elemente de caroserie, etc.

Cumpar auto pentru dezmembrari

Decat sa cheltui bani cu reparatiile care te costa foarte mult, poate ar fi mai bine sa te gandesti sa radiezi masina din circulatie si sa o vinzi unui parc specializat de dezmembrari. Cu atat mai mult cu cat nimeni nu ti-o cumpara pe banii ceruti de tine si vei plati impozit degeaba pentru ea. Decat sa stea degeaba, o poti transforma in cel mai scurt timp in bani pe care ii poti folosi la completarea sumei pentru noua ta masina.

Cel mai indicat ar fi sa te indrepti catre firmele interesate de cumparari auto pentru dezmembrari.  Varianta recomandata si in cazul in care ai venit de la munca din Anglia si ai adus cu tine o masina care are volan pe dreapta – decat sa o vinzi pe cativa lei, mai degraba o dai la dezmembrat. Dezmembrarea unei masini este mult mai profitabila decat vanzarea masinii intregi, chiar daca inca nu realizezi asta.

Rapiditate si simplitate prin dezmembrari auto

Desigur, ai avea la dispozitie si o alta varianta: sa pui masina la vanzare pe Internet. Dar asta ar putea dura si ani de zile, negocieri interminabile si cumparatori nu intotdeauna de buna credinta.

Pe de alta parte, vanzarea catre un profesionist specializat in cumparari auto pentru dezmembrari inseamna, in primul rand, rapiditate si simplitate.

In ceea ce ne priveste, eficienta este punctul nostru forte. Daca vrei sa iti vinzi masina rapid si sa obtii un pret corect pe ea, o poti face prin intermediul companiei noastre. Cumpar auto pentru dezmembrari si primesti rapid banii pe ea, de la profesionisti care stiu sa o evalueze la adevarata ei valoare.

Masina pe care o cumparam de la tine intra in parcul nostru auto de dezmembrari, iar piesele considerate functionale de catre mecanici sunt reciclate. Ne deplasam noi catre tine, in aceeasi zi, pentru a prelua masina, si iti oferim plata pe loc, in functie de avariile suferite.

Este de departe cea mai rapida si convenabila metoda de a-ti vinde masina si de a o valorifica cat mai bine, fara a regreta apoi decizia luata.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *