Vrei să pariezi la Unibet? Iată 5 lucruri pe care ar trebui să le știi!

Unibet este una dintre cele mai puternice case de pariuri, câștigând de 8 ori titlul de ”Cea mai bună casă de pariuri” acordat de International Gaming Awards. Cu siguranță acest lucru ți-a atras deja atenția, însă există și alte lucruri pe care ar fi bine să le știi înainte de a te înregistra pe site-ul lor și a începe să pariezi. Iată care sunt acestea!

 

Beneficiul de bun venit este un pariu fără risc

Dacă ești în căutarea unei case de pariuri potrivite pentru tine, cu siguranță ai observat deja că majoritatea îți oferă drept beneficiu de bun venit un anumit procent din prima depunere, care variază de la 50 până la 100%. Acest lucru poate fi atât un avantaj, cât și un dezavantaj, pentru că această facilitate expiră după 2-3 luni dacă nu este rulată de un anumit număr de ori care diferă de la o casă de pariuri la alta. Cei de la Unibet îți oferă un pariu fără risc în limita a 250 de lei. Ce înseamnă asta? Poți plasa un pariu care ți se pare destul de riscant, fără să pierzi nimic. Dacă pariul se dovedește a fi necâștigător, vei primi miza înapoi, în limita a 250 de lei, iar dacă câștigi, beneficiul se consumă. Acest beneficiu este o ocazie bună pentru a-ți experimenta calitățile de parior, așa că, folosește-l cu mare grijă! Ar fi bine să îl păstrezi pentru meciurile care au o cotă bună și îți pot aduce un câștig important, dar în același timp sunt și riscante.

 

Poți paria direct din aplicația Unibet Sports Betting

Ești pe stradă și tocmai ai auzit un pont bun care îți poate aduce un câștig însemnat? Nu mai trebuie să aștepți până ajungi acasă sau până găsești în drumul tău o agenție fizică de pariuri, ci trebuie să iei telefonul și să plasezi imediat pariul din aplicația Unibet Sports Betting! Poți plasa atât pariurile standard, cât și pariuri live și poți folosi fără niciun fel de probleme și opțiunea de live streaming pentru a vedea cele mai importante evenimente sportive.

 

Oferă cea mai bună ofertă de meciuri transmise live

Majoritatea caselor de pariuri sportive online au început să ofere serviciul de live streaming, însă doar la Unibet găsești cea mai bună ofertă, de peste 10.000 de transmisii live video din diferite sporturi și competiții. Poți urmări atât evenimente sportive de top, cât și unele mai puțin căutate cum ar fi meciuri din ligi inferioare sau din țări îndepărtate.

 

Ai asigurare 90+

Ți s-a întamplat vreodată să pierzi un bilet pentru un singur gol marcat în prelungiri? Unibet îți oferă șansa de a-ți recupera miza plasată pe un bilet pierdut cu un gol marcat după minutul 90 în termen de 48 de ore. Se vor lua în considerare doar pariurile cu o miză cuprinsă între 25și 200 de lei și cu pariurile de tipul scor corect, scor pauză/final, primul și ultimul marcator. Acum nu va mai trebui să te enervezi și să mototolești biletul în momentul în care mingea a ajuns în plasă în minutul 94 și ți-a stricat toate planurile.

 

Beneficii multiple

Beneficiile, cotele mari și facilitățile sunt elementele care atrag pariorii la o anumită casă de pariuri online, iar cei de la Unibet știu asta. Astfel, poți beneficia de cote mărite în fiecare săptămână pentru principalele campionate din Europa, 50% profit extra pentru meciurile din Liga I, dar și pariuri live gratuite în valoare de 25 de lei dacă plasezi un pariu de nimic 25 de lei. Întregistrează-te pe site-ul celor de la Unibet și află de mai multe beneficii și facilități!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *