Vrei sa pui in scena un sistem feroviar, conceput la scala? Ghid pentru iubitorii de trenulete electrice

Face parte din categoria celor mai veritabile pasiuni: colectionarea de trenulete electrice si conceperea sistemelor feroviare la scala. Vestea buna este ca nu ai nevoie de cunostinte anterioare in acest domeniu.

Acest hobby se adreseaza tuturor, chiar si celor care nu au avut niciodata de a face cu sistemele feroviare. Nu conteaza cati ani ai, ce meserie ai, studii sau background profesional: poti oricand dezvolta o pasiune in acest domeniu. Ti-am pregatit un scurt ghid care te va ajuta sa faci primii pasi: lasa-te cucerit si inspirat!

Gandeste-te cum ti-ar placea sa arate un sistem feroviar, conceput de tine, la scala

Cei mai multi dintre noi proiectam, in lucrurile pe care le facem, alte lucruri pe care le-am vazut si le-am apreciat. “Reteta” se aplica si in acest caz. Daca ai calatorit in tari occidentale si te-a impresionat un anumit tren de mare viteza, cel mai probabil acesta se va reflecta in viziunea pe care o ai asupra unui sistem conceput la scala.

Daca, dimpotriva, esti un impatimit al istoriei si apreciezi valoarea lucrurilor vechi, atunci – cel mai probabil – te vei lasa inspirat de frumusetea clasica a pieselor antice. Alegerea iti apartine, dar te va ajuta sa iti faci din start o idee despre ce iti doresti sa pui in scena. Fa acest exercitiu!

Achizitioneaza un set de start, care iti pune la dispozitie toate piesele pentru scena ta

Odata ce ai vizualizat imaginea pe care doresti sa o creezi, nu iti mai ramane decat sa o reproduci la scala. Vestea buna este ca gasesti absolut toate elementele de care ai nevoie (de la locomotiva si vagoane, pana la pasageri, arbusti si piese de decor), in magazinele de profil. Iti recomandam sa optezi, la inceput, pentru un set starter. Acesta iti pune la dispozitie elemente indispensabile, precum: sistemul de control, cablurile de alimentare, variator, clips de alimentare, transformator etc., in functie de modelul pe care il doresti. La pachet, vei primi instructiunile de care ai nevoie, pentru ca rezultatul obtinut sa fie impecabil. Simplu!

Urmareste cu atentie si rabdare instructiunile din manualul de utilizare

Partea si mai buna este ca toate seturile de start vin la pachet cu un manual de utilizare. Daca piesele sunt de cea mai buna calitate, atunci si manualul de utilizare va fi unul suficient de generos in a-ti oferi toate recomandarile necesare pentru un montaj impecabil.

Oricat de nerabdator ai fi, si chiar daca iti plac provocarile, tine cont de toate indicatiile. Este extrem de important si din punct de vedere al sigurantei tale si a celorlalti membri ai familiei, mai ales daca esti si parinte. Daca ai neclaritati in orice privinta, poti sa ii contactezi pe cei din echipa magazinului de unde ai facut achizitia, pentru lamuriri. Este prioritar!

Cumpara toate piesele dintr-un magazin specializat si de incredere: recomandam Trennet.ro

Experienta pe care o vei avea este dictata de magazinul pe care il vei alege pentru achizitie. De aceea, iti recomandam Trennet.ro, un magazin online specializat in trenulete electrice si toate tipurile de sisteme feroviare (simple sau complexe), care iti garanteaza calitate fara compromis. Faci comanda de pe Internet si primesti acasa produsele in cele mai bune conditii de livrare posibile. Beneficiezi de asistenta in montaj.

Date de contact

Telefon: 021/224.12.73

Mobil: 0722.701.701

E-mail: contact@trennet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.