Vrei un job online profitabil? Aplica pentru angajari videochat in Bucuresti si cladeste cariera de succes la care visezi!

Angajari videochat Bucuresti - Studio-20

Avantul tehnologic si extinderea business-urilor in online au generat deosebit de multe oportunitati de munca in mediul online. Dintre toate acestea, una dintre cele mai profitabile meserii pe care o poti practica pe internet este cea de model de videochat, aceasta industrie oferind posibilitati de castig fabuloase si numeroase beneficii extrem de tentante pentru orice tanara aflata la inceput de drum. Astfel, tot mai multe doamne si domnisoare tintesc catre o cariera de succes care sa le asigure o viata fara griji, alegand una dintre ofertele de angajari in videochat in Bucuresti la un studio de top. Cel mai mare si cel mai cunoscut studio de profil de la noi din tara este Studio 20, cu o experienta de peste 18 ani in industria divertismentului pentru adulti.

Anunturile de angajari videochat Bucuresti in cadrul Studio 20 sunt cele mai accesate de pe piata la ora actuala, iar motivele sunt cat se poate de clare: veniturile pe care ti le poti asigura lunar in aceasta echipa de talie internationala si conditiile de lucru ireprosabile. Afla mai multe detalii in randurile ce urmeaza!

Oferte de angajari in videochat in Bucuresti cu posibilitati fabuloase de castig
Daca esti tanara, ai o gandire deschisa, arati bine si te afli in cautarea unui job online cu adevarat profitabil, atunci meseria de model de videochat ar putea fi potrivirea perfecta! Cel mai important si atragator detaliu al ofertelor de angajari in videochat din Bucuresti este cel financiar, mai precis castigurile fabuloase de ordinul miilor de dolari pe luna. In acest sens, la Studio 20 te vei putea bucura de un comision standard de 50% din totalul incasarilor, comision ce poate ajunge pana la 65% cu ajutorul grilei de bonusare. Astfel, vei putea chiar sa depasesti suma de 10.000 de dolari pe luna.

Grila de bonusare Studio 20

  • Bonus 2% daca activezi online peste 90 de ore intr-o perioada anume;
  • Bonus 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;
  • Bonus 5% daca venitul tau depaseste 10.000 de dolari in perioada respectiva;
  • Bonus de fidelitate 5%, aplicat dupa 12 luni de la data angajarii in videochat in Bucuresti.

Cele mai bune conditii de lucru garantate de oferta Studio 20 de angajari in videochat in Bucuresti
• Locatii exclusiviste prevazute cu restaurant si spatii de relaxare (sala de fitness, salon de masaj, jacuzzi);
• Decoruri luxoase, camere tematice, tinute speciale si make-up profesional;
• Training-uri gratuite (cursuri individuale de limba engleza, lectii de cultura generala si cursuri de styling);
• Tehnologie de ultima generatie si parteneriat exclusiv cu cel mai faimos site de videochat, Live Jasmin (trafic de peste 300.000 de vizitatori/zi);
• Sustinere permanenta din partea celor mai buni specialisti din domeniu si campanii de marketing eficiente;
• Angajari in videochat in Bucuresti cu contract ferm de artist-interpret semnat inca din prima zi de activitate;
• Credite fara dobanda direct de la angajator, dupa minim 6 luni de activitate in cadrul echipei;
• Venit minim lunar garantat in valoare de 1.000 de dolari, valabil in primele 3 luni de activitate.

Cu banii obtinuti din cea mai buna oferta de angajari in videochat din Bucuresti iti poti cumpara o masina de lux sau apartamentul la care visezi in numai cativa ani. De asemenea, vei avea posibilitatea de a-ti face vacantele in cele mai luxoase si exotice destinatii si de a-ti intretine si modifica aspectul corpului dupa bunul plac. Programeaza un interviu la una dintre locatiile Studio 20 si convinge-te cu ochii tai de faptul ca acesta este poate cel mai bun parcurs pe care l-ai putea alege!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *