“Zilele portilor deschise” continua la Ronexprim si in luna august

“Zilele portilor deschise” continua la Ronexprim si in luna august! Daca pana acum nu ai reusit sa ajungi la Centrul de instruire, pentru a testa echipamentele din oferta companiei, ai ocazia sa faci acest lucru pana pe 30 august, in fiecare zi de marti sau joi, intre orele 10 si 13. Un specialist in domeniul tehnic te va astepta, vor avea loc demonstratii cu aparatele care te intereseaza si poti cere consultanta pentru achizitionarea celor mai potrivite echipamente pentru aplicatia ta.

In plus, esti asteptat la Ronexprim cu propriul echipament, pentru a efectua comparatii si a identifica eventuale disfunctii. Centrul de instruire al companiei este localizat in Bucuresti, sector 1, pe Strada Stirbei Voda nr. 162, bloc 22A, parter (intrarea prin gangul de langa CEC). Poti afla informatii suplimentare si poti face o programare la numarul de telefon 0727.221.894 sau pe adresa de e-mail marketing@ronexprim.com.

Ronexprim, lider inca din 1991 pe piata autohtona

Ronexprim este, de peste 25 de ani, o prezenta importanta pe piata romaneasca de instrumente de masura si control, echipamente de cantarire electronica si echipamente analitice de laborator. In plus, compania este recunoscuta pentru programele educationale pe care le desfasoara, dar si pentru transferul de know-how cu privire la noile tehnologii si standardele internationale in domeniile tehnice.

In timp, Ronexprim a dezvoltat o gama larga de servicii profesionale, pe care le-a adaptat pentru piata romaneasca. De la traininguri profesionale si servicii de mentenanta pana la asistenta tehnica si consultanta specializata pentru instalarea, configurarea si integrarea echipamentelor, compania este considerata una dintre cele mai eficiente din Europa de Est, in domeniul industrial.

Ronexprim iese in evidenta prin calitatea ireprosabila a serviciilor oferite si prin complexitatea tehnologica a produselor sale. De asemenea, calitatea, eficienta si inovatia sunt principalele valori dupa care se ghideaza compania. Inca din 1991, echipa de specialisti si-a consolidat relatiile cu partenerii de afaceri romani sau straini, iar compania s-a transformat dintr-una care a facut pionierat intr-una dintre cele mai experimentate din acest domeniu.

Astazi, Ronexprim este lider pe piata romaneasca de aparate de masura si echipamente de laborator si distribuie produsele unora dintre cele mai cunoscute branduri la nivel mondial, printre care Fluke, Keysight, Sonel sau Cardinal. In mai bine de 25 de ani, compania a livrat si instalat peste 20.000 de echipamente in laboratoarele de cercetare si industriale. Profesionalismul companiei este confirmat de numarul mare de distinctii obtinute la festivalurile nationale si internationale de profil.

Din portofoliul extins de produse distribuite de Ronexprim fac parte, printre altele, difractometre, spectrometre, microscoape electronice sau echipamente de analiza fizico-chimica a diverselor materiale. In plus, compania ofera servicii de asistenta tehnica si consultanta specializata pentru echipamente, de instalare si de integrare a acestora, dar si de intretinere pe perioada garantiei si dupa. De asemenea, compania asigura si evolutia specialistilor in domeniile tehnice, prin furnizarea celor mai noi versiuni de software si hardware.

Asadar, daca lucrezi in domeniile tehnice si vrei sa iti testezi echipamentul, sa afli ultimele noutati din domeniu sau daca ai orice alta intrebare de natura profesionala, Ronexprim te asteapta la “Zilele portilor deschise”, in Centrul de instruire din Bucuresti, pana pe 30 august inclusiv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *