Ce mod de reparare a cutiei de viteze sa alegem?

Afacerile in transporturi sunt o piata in plina dezvoltare. Este greu sa dai faliment cu o afacere atat de mult cautata. Cu toate acestea sunt unele mici alegeri pe care daca le faci, iti pot ingreuna functionarea acesteia.

Putem spune ca e o afacere simpla, iei produsele dintr-un loc si le livrezi in alt loc. Daca ai suficiente comenzi, in mod sigur afacerea va functiona, daca veniturile curg bine aceasta va fi o afacere profitabila.

Desi pare simpla, aceasta afacere are in spate cateva capcane care ii pot ingreuna functionarea. Camioanele se strica, trebuie duse la reparat, ceea ce ridica costurile si ne vom lipsi de veniturile din perioada in care vehiculul este la reparatii.

De exemplu daca aveti nevoie de o reparare a cutiei de viteze, aceasta poate fi facuta in diverse feluri. Am citit un articol despre solutii si practici de reparare a cutiilor de viteze care relateaza foarte clar diferentele de abordare ale unei reparatii si problemele care se pot ivi din asta.

Cutia de viteze a unui camion este o parte importanta a acestuia, fara ea vehiculul nu se poate deplasa. Tocmai din acest motiv este important ca aceasta sa fie reparata cu multa responsabilitate.

O reparatie facuta de mantuiala sau cu piese care nu corespund din punct de vedere calitativ, nu va ajuta prea mult. Poate rezolva problema pe moment dar aceasta va reaparea cu o alta ocazie ca si o problema mult mai mare.

Este o pierdere mare de timp si bani cand un vehicul sta la reparatii in fiecare luna cel putin cateva zile, timp in care ar putea produce. Daca sunteti in bransa si intampinati astfel de probleme atunci ar fi momentul sa schimbati ceva in strategia firmei.

Nu intotdeauna ce pare ieftin este si ieftin si ce pare scump este chiar scump. Ideea e clara, o reparatie facuta cu piese de calitate, de o echipa de mecanici profesionisti, este o investitie care se amortizeaza in timp.

Daca alegem o varianta mai ieftina, o reparatie cu piese second sau chiar schimbarea cutiei cu una de la mana a doua, acest lucru ne va costa daca lucrarea nu rezista si luna urmatoare trebuie din nou sa mergem la service.

Spunand toate acestea, apare o intrebare importanta. Ce mod de reparare a cutiei de viteze sa alegem? Unul mai ieftin, plin de riscuri sau unul de calitate superioara dar in care putem avea incredere ca nu ne va lasa la greu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.