Securizarea perimetrului casei, cu camerele de supraveghere de la Comenzi.ro

Se apropie caldura ceea ce inseamna ca vei pleca undeva in vacanta, pe unde ai posibilitatea. Daca locuiesti la curte, ai nevoie de un plus de siguranta, fiindca hotii devin din ce in ce mai increzatori si inventivi cand vine vorba de spargeri. Un sistem de supraveghere video instalat in puncte cheie, care ofera imagini la 360 de grade a perimetrului, ii poate pune pe ganduri pe raufacatori. Pe Comenzi.ro regasesti o gama variata de camere de luat vederi profesionale de la producatori importanti ai acestei nise.

Sfaturi pentru a pleca linistit in concediu

Un astfel de sistem are doua roluri importante, cel de preventie a furtului si de stocare a dovezilor importante. Este dovedit ca in zonele unde au fost instalate camere de supraveghere rata de criminalitate a scazut considerabil. Cele de pe COMENZI.RO sunt ideale pentru un plus de protectie. Cele IP au o rezolutie mult mai mare fata de cele de o tehnologie mai veche, claritatea imaginilor fiind imbunatatita considerabil. In plus, pe timp de noapte, aceste camere au vizualizare nocturna cu infrarosu, pe o distanta mult mai mare. Instalarea acestui sistem, in special datorita faptului ca poti accesa oricand imaginile de pe telefon sau laptop, iti pot oferi liniste pentru a te bucura de vacanta.

Insa nu tot timpul aceste camere pot opri pe cineva, de aceea este bine sa iei masuri in plus. Un sistem de alarma cu semnale sonore pot speria hotii la intrarea in casa. Cele de pe site sunt de standarde avansate ale tehnologiei, iar senzorii te alerteaza chiar si in caz de fum, inundatii si gaz. Indicat ar fi sa nu postezi poze din timpul vacantei pe retelele de socializare, oricat de tentant ar fi. Asteapta pana te intorci sa le publici. Da de veste ca esti plecat doar persoanelor in care ai incredere completa. Astfel ei mai pot tine un ochi spre casa ta.

Ce poti face zilnic pentru un plus de siguranta

Atunci cand pleci la munca, ai putea lasa televizorul aprins sau un bec. Daca detii doua masini, este bine sa lasi una parcata in fata curtii pentru a da impresia ca e cineva acasa. Hotii se misca destul de rapid cand sparg o locuinta, de aceea, bunurile cele mai valoroase, trebuie sa fie greu de gasit.

Imprieteneste-te cu vecinii, caci acestia devin camere de supraveghere in plus, complet gratuite. Roaga-i sa mai dea o privire din cand in cand in curte si sa te anunte in caz de observa ceva suspicios. De obicei hotii inteligenti studiaza in detaliu o casa pana se decid sa o sparga. Verifica toate unghiurile posibile, stiu cand pleci de acasa, pentru a gasi momentul oportun de a actiona.

In orice caz, preventia este jumatate din lupta castigata, asa ca instaleaza-ti camere de supraveghere de la www.comenzi.ro. Contact: 0310050198

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.