Ai incercat reflexoterapie? Afla-i avantajele!

Fysiogand te asteapta sa faci si tu reflexoterapie

Desigur, toata lumea a auzit de reflexoterapie si de beneficiile ei. Aceasta este o tehnologie care a aparut in China cu mai bine de 5.000 de ani in urma si este renumita pentru numeroasele beneficii.

Multe popoare antice – egipteni, mayasi, incasi, greci antici, chinezi sau indieni – practicau aceasta reflexoterapie, care s-a rafinat de-a lungul timpului si este considerata un tratament non-invaziv si eficient. Aflati mai multe despre beneficiile acestei terapii si despre modul in care tratamentul te poate ajuta in eliminarea multor probleme din organism.

Avantajele acestui tratament

reflexoterapie

Unul dintre bine cunoscutele avantaje ale tratamentului de reflexoterapie: Oricine poate fi beneficiar al acestei proceduri, indiferent de varsta, mai ales ca exista putine contraindicatii – sarcina, infarct, insuficienta renala acuta, rani ale piciorului sau infectii la nivelul.

Chiar si bebelusii sunt incantati de un masaj bland al picioarelor care ii calmeaza si ii face mai usor sa adoarma!

De asemenea…

  • Nu este un tratament toxic;
  • Se poate face concomitent cu medicamente sau cu alte remedii naturiste;
  • Benefica in caz de interventie in boli acute sau cronice;
  • Poate fi o metoda preventiva buna;
  • Intervine si in bolile care nu s-au manifestat inca clinic.

Reduce stresul

Procedura de reflexoterapie este, de asemenea, o tehnica excelenta de relaxare. Cercetarile medicale arata ca peste 75% dintre bolile din corpul uman se bazeaza pe stresul si tensiunea cauzate de stilul de viata modern. Cu reflexoterapie, oamenii pot ameliora stresul si chiar pot aborda anumite dezechilibre neurologice, cum ar fi insomnia sau anxietatea. Acest tratament ajuta la eliberarea tensiunii emotionale care s-a acumulat in timp, scade nivelul hormonilor de stres si reduce anxietatea psihosomatica.

Un factor important in ameliorarea durerilor suparatoare

Atingerea, masajul si stimularea punctelor reflexe plantare s-au dovedit a fi benefice in tratamentul migrenelor, durerilor de cap si tulburarilor de somn. Reflexologia are capacitatea de a ameliora durerea intr-o zona, prevenind totodata reaparitia acesteia.

Vino si tu la Fysiogand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *